Saturday, November 21, 2009

konvo flowerS

weehoo

gmbr bunga kat bawah bunga yg d gubah khas untuk kawan2 ku yg konvo thun ni(21.11.2009)..






aq ucapkan tahniah kepada semua yg konvo..hikhikhik
syabas bete...

adios amigos (^_^)V

Friday, November 13, 2009

md zaim ukhrowi

he is my nephew..my youngest nephew...love him..

baru berusia 5 hari....cute kn..hikhikhik..

adios amigos (^_^)V

Friday, October 16, 2009

everything is over!!!

how much did i love u
i laughed and cried becouse of u
i live becouse of u
did that bore u?
do u not like anymore?
why do u leave me,who only knew u?


how much did i like u
u cared for me and proteted me more than anyone
are u really leaving me?
did u really forget me?
i didn't know u were this kind of person


even though i cry for love
even though i suffer becouse of love
its ok, its my fault for loving u too much
it was all just luxury
only pain is left
only tear is left watering in my eyes


how do i erase u?
how do i forget u?
the scars that u left in my heart will be left there forever
i dont think it will heal even after time has passed
seems i cant make it without u


why do we part?
everyone was envious us
consider once more
remember once more
how much u loved me


i only loved u like crazy

why do u only make me suffer?

love is over!!!

we are over!!!

u cant love anyone
u cant be happy
if u're happy without me, how do i live?
i dont want to continue like that
from love to lingering feeling,
i want to throw them all away


everything is over!!!

Tuesday, October 13, 2009

DihadapanMu

DihadapanMu dalam tangis ku bersimpuh,

dalam keluh ku mengaku,

sesali kesalahanku,

Hanya dihadapanMu hati kecilku berseru, 

mohon ampun kepadaMu atas segala dosaku,

Berderai air mata,

mengungkap seluruh angkuhnya jiwa,

siapalah hamba ini,

Namun betapa kasihMu tiada terkira.

Oh Tuhanku...

Friday, October 9, 2009

sandiwara yang melelahkan

apa la nasibku ditipu oleh orang yg ku syg..kenapa la dye nk buat aq cmni...xnk aq kecil hati??aq xkan kecil hati klw dye bgtw aq awl2..dh la aq tw dr org lain.lagi la aq sakit hati..skrg dh terlambat...x guna untuk minta maaf coz semuanya dah tak boleh mengubah keadaan...aq x suke...x suke...x suke...

dye suruh aq lupakan...adakah semudah tu???senang la bg dye...tp x bg aq...aq yg mengalami....semua perasaan ada..boleh masuk kuali dan masak..dan bila dh terlebih masak jadi hangit la..

aq bukan la seorang yg pendendam...aq x suke marah lame2 tp hati aq ni sakit.lagi2 mrh kat org yg ku syg..rs mcm nk pecah dada ni menahan rs mrh...

kenapa la dye x phm aq...aq xkan kecil hati dan xkan mrh klw dye bgtw lama dulu..dh 3 thun lbh dye knl aq tp msh x memahami aq...sedih sgt bl org yg kita syg xmemahami kita..dan dye sanggup tipu kita..

klw aq dibagi pilihan skrg ni samada nk blik sarawak @ brunei, aq akn gi brunei skrg jugak...bl dh smpai sne aq xnk on nombor malaysia..baru aq rasa lega bl jauh drpd org yg mengenaliku..tp hakikatnya aq perlu menghabiskan pengajianku di sini....tp nnti bl dh tmt pengajianku aq mmg akn gi brunei.nk duk sne je...abz cite..

tp kenapa??kenapa??kenapa?? kenapa kakak nk tipu?? arghh....hanya ALLAH yg tw perasaan ku skrg ni.. 

Wednesday, August 26, 2009

4 CARA TIDUR

1. TIDUR PARA NABI

Tidur terlentang sambil berfikir tentang kejadian langit dan

bumi.

2. TIDUR PARA ULAMA' & AHLI IBADAH
Miring ke sebelah kanan untuk memudahkan terjaga untuk solat
malam.


3. TIDUR PARA RAJA YANG HALOBA
Miring ke sebelah kiri untuk mencernakan makanan yang banyak
dimakan.



4. TIDUR SYAITAN
Menelungkup/tiarap seperti tidurnya ahli neraka.



* Kalau rajin .. Tolong sebarkan maklumat ini kepada saudara Muslim-Muslimat yang lain agar menjadi amalan kepada kita semua. Ilmu yang bermanfaat ialah salah satu amal yang berkekalan bagi orang yang mengajarnya meskipun dia sudah meninggal.

adios amigos :)

Thursday, August 20, 2009

kuang kuang kuang



fifie


uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bosannya idup aq sem ni... asyik ingat kat anak buah jer...x sbr nk blik..nk ckp ngn fifie...dye dh pndai bercakap..td dye ckp ngan aq...lembut je suara dye...tp klw mengamuk sakit telinga dengar dye menjerit...mama dye ckp dh semakin kuat merajuk...myb sbb dye dh nk ada adik kot...mama dye dh pregnant 2 bulan lebih...ngeeeeee x sbr nk dpt ank buah baru.... mmg aq dh rmai ank buah tp setiap kelahiran yg baru aq akn happy sangat...happy x terkata..klw boleh xnk berenggang...sebab idup aq ni hanya tuk family...family ku la segala-galanya buatku...kawan2 yer jugak tp family paling utama...

boleh ke aq idup tnp family @pun kwn?? aq rasa mmg x boleh...sbb ni la aq nk berdikari...tp nk start cmne??sedangkan nk kuar umah kena berteman...haha...bkn manja tp takut..takut apa2 jadi kat aq, kesian lak kt bakal suami aq,,x sempat kawen ngan aq..kuang3...


aq ada sorang kawan lelaki ni...aq rasa bersalah sangat kt dye coz aq selalu marah2 dye...bkn apa aq xnk bg apa2 harapan kt dye..dye yg mcm xnk phm...x patut aq mrh2 org...dye ada hak...tp aq pn ada hak jugak..akaka...cuma mcm slh je aq gunakan hak aq tu...sebenarnya aq x pndai mengatasi mslh psl lelaki ni...tolong aq...apa yg patut aq wat ni..


adios amigos =)

Saturday, August 15, 2009

fiNing aku


aish....ade ke x kelas java ni...

aq punya la semangat bangun pagi coz nk p kelas..tup2 kam ckp hr ahad xde kelas java...

sebenarnya kelas java ari apa???


konpius aq...arghhhhhhh


xde adios amigos coz aq tengah geram... :-/

Tuesday, August 11, 2009

kawen, kawen, kawen


dua hari lagi anak buahku akan melangsungkan perkahwinan ngan lelaki pilihan hatinya...huhu... aq tumpang gembira coz dh sampai pun jodoh dpa ni...aq x kesah sangat x dpt g majlis dye coz nnti aq boleh tengok gmbr..huhu...mama ckp majlis ni x penting sgt pn.pelajaran aq lg penting wat msa ni....lain la klw mjlis ni majlis aq....akaka...ada hati nk ada majlis cmni...pakwe pn xder...wahaha....

aq doakan semoga dpa bahagia hingga ke akhir hayat...pesan aq kt ank buahku ni jgn la sedey coz ucu x dpt dtg..xper nnti raya ucu balik, ucu bawa adiah...adiahnya....hanya ALLAH yg tw..hahaha...jadilah isteri yang solehah pd suami.

tp aq sedey gk xebenarnya...coz parent, abg n kakak aq semua b'kumpul kat brunei..hari ni dpa semua bertolak ke brunei..sedey dlm kegembiraan...hehe..




ni la dye....siti norsaerah binti abdul kadir..
macam budak2 kn...sma mcm ucu dye...akaka...xpe nnti dh ada suami pndai la berubah...yerke???hahaha
kite tunggu dan lihat...ekeke


ni saja tuk arini....adios amigos...curi kak anne punye trade mark...hehe..ampun...

Monday, August 10, 2009

penawar H1N1


dari seorang ustaz......

rendamkan bunga lawang dalam air selama 3 hari...
kemudian minum dengan berselawat...INSYAALLAH...

bersama-samalah kita berusaha menjauhkan diri daripada H1N1...kita hanya mencuba...segalanya ALLAH yang menentukan..


Saturday, August 8, 2009

MATEMATIK 0 MATEMATIK



matematik..emmm... idupku x boleh dipisahkan ngan matematik...haha...
aq paling x suka subjek ni...argh..
dulu masa kecik2 aq suka math..suka sangat tp ada kesah yg watkan aq x suka math ni...ahakx...

masa form 1 ada sorang cikgu ni...aq sayang sangat ngan cikgu ni...orangnya peramah, baik hati, penyayang...memang baik la..klw kitorang x submit keje yg dye suh wat dye akn rotan kitorang tp yg lucunya dye merotan tu...x sakit langsung...90 darjah pn x smpai...klw kitorang dpt mrkh 50% ke atas ade je adiah yg dye bg...pernah sekali aq dpt 100%..memang happy gile...bertambah-tambah sayang aq ngan cikgu ni..sampaikan aq xnk ponteng kelas dye...tp kelas len boleh pulak aq ponteng...akaka...

sayangnya sekejap je aq merasa khidmat cikgu ni...x sampai setahun dye dah benti...sedey gile time tu...masa tu ok lg la..aq boleh terima...tp aq dpt cikgu ganti yg aq x suke...suke mrh2..dr ctu aq dh start membenci subjek math..apa yg cikgu tu ajr x msuk kt kepala aq..masuk cket je..arghhh...aq x boleh klw org ngajar aq mcm nk telan org jer...aq jd xde semangat nk study...lg 1 aq ni ssh klw belajar ngan lelaki.ada sesetengah org je yg aq leh terima..aq segan la...haha...lect math aq lelaki...haha..coz ni la aq lebih suka bljr math ngan member aq...

dulu ms ada kak tim, aq slalu minta kak tim ajr aq. ngn tunjuk ajr dye aq pun lulus math 1.syukur x repeat.tp setakat lulus jerla.haha.myb sbb aq ngn kak tim duk jauh..dye kt ostel ms tu..aq lak kt umah sewa.pas kak tim grade "syg" aq lak yg ambil alih tugas kak tim..haha..tugas segala..xder la..dye sma waktu ngan tugas..akaka..ngn syg, math aq dpt 'A'..bangga..akaka...tp skrg dye pn dh grade..arghhhhhh..tension2...xper lepas ni aq kena la berdikari..tp math ni susah gk klw nk wat tp x tw wat..pastu org ngajar lak xder...memang nganga mulut jer la..akaka..


p/s syg aq ni bkn lelaki tw...akaka...her name norhayati binti saiman...aq dh terbiasa pggl dye syg..aq x pnah dh pggl dye ngn nma dye..lgipun dye pnah ckp kt aq...dye rasa pelik klw aq x pggl dye syg...so so so so...



.

adios amigos =)

Saturday, July 25, 2009

konpius...mimpi @ realiti



kul 5 pg td aq bangun coz alarm aq berbunyi..pas aq off alarm aq tgok handset ada message.. aq pn bce la tp sekali imbas je..aq tgok dr kak tim.."gud nite syg"....pas bc aq tido balik..

cite ni aq x pasti la samada mimpi @ betul2...haha...aq konpius..aq rasa mcm mimpi..tp mcm betul..ntah la..klw btol npe aq check inbox xde msg ni...haha..pening aq..tp hrp la cite ni betul coz klw betul maknanya kak tim x mrh ngan aq..tp....mana pergi msg tu..no wonder....td aq ada msg kak tim tp dye x blz2 lgi..

so hati aq kuat mengatakan cite ni mimpi belaka..haha...

ke"curious"an ku dh jadi ke"curious"an kak tim.


bodohnya la aq ni...
knp la aq tercakap kat kak tim psl ni...mmg gile la..arggghhh.
bodoh..bodoh..bodoh..bodoh..
ape aq nk ckp kat kak tim ni..
aq xpnah lg wat confession pape kt kak tim..
pnah wat tp psl ank cine tu je..hehehe.yg ni x pntg pn bg aq..wahaha
cmne ni...help me my friend..aq btol2 bingung nieh..
msti kak tim tgh bengang ngan aq..
sbnrnya aq dh lupa about it..tp tbe2 lak teringat ms aq tgh msg ngn kak tim.uwaaaaaaa..
pg td aq ada msg ngn kak tim tp lgsung x ingt pn psl ni coz pg td aq bz ngan "bf" aq..huhu..
aq tw kak tim tengah mrh skrg ni coz dye x bls msg aq..
kak tim klw mrh mmg susah nk pujuk..aq xnk pujuk coz nnti akn menyakitkan hati aq..haha..aq x pndai pujuk org..nnti aq pujuk pstu dye x lyn aq pulak yg sakit hati..so let it be..aq hanya leh tunggu kak tim sejuk..jangan x sejuk2 dah la..klw perkara ni tejadi aq akn kehilangan kakak yg bernama fatimah jamy..aq xnak perkara ni terjadi dlm idupku..xnak3..

sis, if u read this post i want to apologize with u..
i cant tell u about her/his..im sorry sis..realy2 sorry..


Tuesday, July 21, 2009

TENTANG KAK SYAH



sape ni???
aisyah suhaimi???
sape dye ni...hahaha...

ni la kakak angkat aq yang rasmi..mama aq tw psl hubungan aq ngn dye...hehe..
kak syah ni berasal dari temerloh pahang..aq knl ngn kak syah masa aq sem satu...minat aq ngn kak syah sangat berbeza...lagu, pakaian n byk lg la..
tp disebalik semua tu kak syah sayangkan aq..sayang ke??hehe...tny kak syah sendiri la..huhu..tp klw tny aq, mmg aq sayangkan kak syah. kak syah ni len dr yg len..knp len??hanya aq yg tw..
kak syah lahir pada 10 ogos 1987 and anak ketiga drpd 8 orang adik-beradik..seorang kakak yang penyayang...nk bukti??



ni la bukti kak syah seorang kakak yg penyayang..hehe

Friday, July 17, 2009

KAKAK 0 KAKAK



aq ada ramai kakak...kakak kandung ada 6 org...kakak angkat pn ramai..sng ckp aq ni dikelilingi kakak....org slalu dikelilingi kekasih...aq len pulak citenya...haha..memang dari dulu lg aq memang suka berkawan ngan org yg lbh dewasa dari aq...aq lbh senang berkawan ngan kakak2..diorang lbh dulu mkn garam dr aq so diorang lbh tw asam garam dunia ni berbanding aq..lagipun aq seorang yang manja.x sesuai la nk bermanja ngn adik2..haha....dulu aq paling x suka kalau org ckp aq ni manja tp skrg aq dah blh terima..hehe...




pix kat atas ni pix mama, kak rosinah, kak rosidah & kak rosmah



ni lak pix mama, aq, kak zuliana, kak lizah & kak morah



yang ni pix kak tim and her younger sister..

ada lagi kakak yang aq rpt tp x dpt nk msukkan pix diorang coz xde dlm simpanan aq..
sedeykan..adk ape la aq ni..
pix kak tim ni pn bru dpt td..

kak tim tetibe bek hati nk bg pix...hehe..ampun kaka..
kaka sentiasa baik ngan alay..hehe...
sayang kaka. :-*

cite pasal kak tim, dye ni sorang kakak yg baik, per lg ek.bl nk tulis x tw lak nk tulis per..haha.her background??aq pn x brpa tw ltr blkg dye...slme knl ngn kak tim aq jrg ckp psl family ngn dye...aq x tw dye ank ke brpe..ade bper org adk beradik..semua aq x tw...yg aq tw tarikh lahir & her full name..haha...kak tim ni aq rs sorang yg suka berahsia ngn aq..haha...ngan aq jer la ngan org len x 'kot'..disebabkan tu la aq jrg nk share cite aq ngn dye...cite bese2 aq cite la tp klw hl2 "terlampau" peribadi aq x brani nk share ngn dye.x brani sbb tkut menyusahkan dye je...nama penuh kak tim, fatimah jameelah bte abdul walid..asal terengganu..daerah mn? aq x tw, umo 22 tahun(2009.tarikh lahir nk bubuh gk ke??xyah la kn..bknnye korang nk bg adiah kt "kakak" aq ni....apa2 pun aq tetap sayang kak tim..sebab ape?? lu pk la sendili...hehehe


kak fadzilah faqih mohd fadzil...hehehe...ni nama salah sorang kakak yg aq knl...dye ni bek sgt...dr dye la aq byk bljr tntg agama..bkn aq x tw lgsung psl agama tp pengetahuan aq sgt cetek mengenai agama..huhu...
klw aq ada mslh aq akn luahkan kat kak qeh...pas aq luahkan semua kt dye bru aq rs lega cket..kak qeh berasal dari sungai petani kedah..berumur 22 tahun(2009), anak kedua from 4 org adk-beadik, masih belajar di salah sebuah institut di malaysia..still single...hahaha...ampun kak qeh...joke2 ok...hehe...meng sayang kak qeh...emuuuuuuuuahx


p/s ampun kalau tersilap eja nama2 anda....ekeke..

Thursday, July 16, 2009

babY fiRas

video

my nephew yg sangat cute...waaa...x sbr nk jumpe dye...
lum pnah jumpa lg ni...
nme dye muhammad fauzan firas...
dye ni ank kakak sepupu aku...

Monday, July 13, 2009

TIPS-TIPS UNTUK BELAJAR



1. Perbetulkan niat setiap hari. ~ menuntut ilmu kerana mencari redha ALLAH.
2. Kekalkan berwudhu'.
3. Baca doa (keluar rumah, masuk kelas, sebelum belajar dan selepas belajar.
4. Buat reading preparation.
5. Bertanya kalau tidak faham.
6. Hormat guru.
7. Banyakkan memcaba Al-quran, bersel
awat, dan berzikir.
8. Selalu berdoa kepada ALLAH.
9. Jaga makan dan minum.

Saturday, July 11, 2009

about my posting...hehe



hehehe....1st of all sy nk say thank u la kat sorang kwn sy ni yg mention about it...huhu
ok psl post sy tentang puasa ni dye tny knp sy tetibe post tntg puasa...haha..
ok cmni,,,,saya post tentang puasa ni coz x lama lagi kan puasa so saya pun post la apa2 tentang puasa...
ni juz peringatan buat kita semua jer..hehe


Thursday, July 9, 2009

SYARAT WAJIB DAN SAH PUASA


Syarat wajib
1. Berakal.
2. Aqil baligh (cukup umur)
3. Islam.
4. Kuasa berpuasa~dikecualikan orang yang sakit yang kurang mampu berpuasa, orang tua dan sebagainya.

Syarat sah puasa
1. Islam.
2. Berakal.
3. Suci daripada haid dan nifas.
4. Niat.

5. Imsak (menahan diri daripada melakukan perkara-perkara yang boleh membatalkan puasa.





Antara Sebab Hati Tidak Tenteram




1. Cinta dunia
2. Tamak
3. kedekut
4. Riak
5. Pemarah
6. Ego
7. Pendendam
8. Hasad dengki
9. Tidak sabar

FADHILAT PUASA WAJIB DAN SUNNAT SEPANJANG TAHUN


Ibadat puasa adalah ibadat yang dikerjakan dengan berlapar dan berdahaga sepanjang hari iaitu sejak terbitnya fajar sodiq [masuk waktu subuh] hingga terbenamnya matahari [masuk waktu maghrib]. Hikmah berpuasa adalah menginsafkan diri bahawa kita pada hakikatnya adalah makhluk yang dhaif yang perlu sentiasa menghampirkan diri dan beribadat kepada-NYA serta mengharapkan limpah kurniaan-NYA.

FADHILAT PUASA RAMADHAN

> Puasa yang difardhukan kepada setiap individu islam yang telah aqil baligh dan ketiadaan uzur syar'i, uzur puasa seperti sakit dalam perjalanan sejauh 91km atau lebih. Orang yang sakit boleh meninggalkan puasanya tetapi wajib mengqadhakan pada hari dan bulan yang lain.
> Puasa di bulan ramadhan adalah salah satu rukun islam yang kelima. Pahala melakukannya adalah tersangatlah besar.

FADHILAT PUASA-PUASA SUNAT SEPANJANG TAHUN

1. Puasa enam hari dalam bulan syawal.
~cara melakukannya adalah lebih afdal secara berturut-turut dan dimulakn pada hari kedua bulan syawal tetapi boleh dan sah jika tidak dilakukan dengan berturut-turut.

2. Puasa hari 'Arafah (9 Zulhijjah).
~Disunatkan kepada orang yang tidak melakukan ibadah haji.
~Fadhilatnya adalah sangat besar.

3. Puasa bulan muharram.

4. Puasa pada hari 'Asyura (10 muharram)
~ menghapuskan dosa setahun yang lalu

5. Puasa hari Tasu'a (9 muharram

6. Puasa bulan sya'aban.

7. Puasa pada hari isnin dan hari khamis
~hari Rasulullah dilahirkan
~hari Al-quran diturunkan
~hari Rasulullah diangkat menjadi rasul

8. Puasa hari rabu, khamis dn jumaat.
~sesiapa yang berpuasa pada hari ini, nescaya ALLAh membina untuknya sebuah istana di syurga daripada permata, yaqut, dan zabarzad dan dicatat baginya bebas dari api neraka.

9. Puasa pada hari putih (13, 14, dan 15 bulan islam).

10. Puasa setiap hari setiap bulan.

11. Puasa selang seli.
~sehari puasa sehari tak.

HARI-HARI YANG DIHARAMKAN BERPUASA

1. 1 syawal (hari raya aidilfitri)
2. 10 zulhijjah (hari raya aidiladha)
3. Hari syak.mungkin hari bermula puasa (30 sya'aban)
4. Selepas 15 sya'aban jika bukan puasa qadha atau nazar atau tiada hubungan dengan puasa pada hari sebelumnya atau bukan hari biasa berpuasa.
5. Puasa sunat bagi wanita tanpa izin suami.

Thursday, June 25, 2009

aku dan kisahku 2



> emm....skrg aq dah last sem...insyaALLAh
kak tim dah lma tinggalkan KTD...dh sthun rsnya...hehe..
adk apa la aq ni...x ingt pape...hehe...byk bnda nk d ingt da..huhu

> aq ngan kak tim??hubungan kami sangat ok...hehe...mmg la kdg2 gduh...tp gduh2 manja...akaka...seperti biasa aq mmg x suka klw kak tim mrh coz dye klw mrh ssh nk pujuk...kdg2 tu bnda kecik pn dye nk mrh...dh la aq ni hangin 1 bdn...aq klw org x lyn bl aq pjuk...aq lak yg rasa nk mrh dye blk...haha..last2 dua2 xde yg pujuk...ekeke...apa2pun aq hrp lps ni xde mslh...


> aq ngan bestfriend aq ammar, dh lma lost contact...dye dh grade sem lepas...bese la org pndai mcm dye cpt je leh grade..tp even dh x contact km ttp kwn...cumanya x rapat mcm dulu la...yerla kn cmne nk rpt...duduk pn dh berjauhan..dye kat sana aq lak kat sini...huhu


>kak syikin...x lma lg dh nk berumahtangga....x sbrnye nk g kenduri kawen dye..msti cute....dh la dye sndri pn cute...hehe....aq lak yg teruja...haha..kak syikin pn dh grade...rindu kak syikin..

>life aq lak...cmni la...kdg2 ada yg menggembirakan..kdg2 ada yg menyakitkan...kdg2 ada yg memilukan...chewah..life aq kt kelantan ni dh len cket coz dh xde kakak kt cne...aq rs len sgt..mula tu tercari-cari gk..tp kne besekan gk kn...yerla xkan sentiasa nk bergantung kt kakak...bese la...aq kn ank bongsu..apa2 yg aq nk wat msti aq rujuk kt kakak2 aq dulu..hehehe..tp skrg ttp cmtu gk tp ssh....kne gune sms...haha..aq ni mcm xleh idup je tnpa kakak...ekeke



Tuesday, June 23, 2009

bad luck..




semalam betol2 mlg....dh la dpt result yg kurang memuaskan....
handset lak rosak....pastu tulang tersangkut kat leher....haha...
orang makan ikan tp aq x....aq mkn tulang...wahaha..





Sunday, June 21, 2009

yeepee


short sem dah start...hehe.. xder la aq kebosanan duk kat umah.... lgipun aq dh x sbr nk grade ni...hehe.. x sbr nak sambung degree...klw ada rezeki la...aq ingat pas grade diploma ni aq nak praktikal dulu..harap aq dapat la wat apa yg aq inginkan ni.hehe...aminn..



Saturday, June 20, 2009

fuh..penatNye..

peNat giler kemas umah..tp best...ms tgh kemas2 tu terjumpa kenangan lama...kitorang pn mengimbau kenangan lma masing2...hehe..
ntah...tetibe lak member aq rajin...
dr ptg sampai sekarang pn x abiz2 lagi...
aq awl2 dah surrender...hehe..
tinggal la dua orang je yg mengemas...

hahaha...berselerak x??..
ni x siap lg la...haha




yang ni pulak..barang2 aku...
tp x semua la..hehe..

arinie gak budak2 umah aq dh blik dr bercuti..
best giler...xla aq bosan kt umah ni..hehe...
ada sorang adik kena alergik coz x mndi dr semalam...mlm ni bru dpt mndi..haha...lawak aq dengar..tp kesian lak aq tengok dye...aq pn bg la bolsom kt dye...hehe..aku kn kakak yg solehah...yerke?? aku ada adik ke?? aq mna ada adik...haha....

Friday, June 19, 2009

hehehe....hu em i?!


ni gambar terbaru aku...
ni la aku yang nakal ni.nakal ke??..huhu
ni la keje ku kalau aku kebosanan...
aku suka mengedit gambar...
ni slh satu gmbr yg dh ku edit...



berendam dalam air kat meri brown pengkalan chepa kelantan...haha..mcm btol..
time ni aku demam...tp semata-mata nk wat treatment rambut aku g jer la..
nsb x menyebelahi aku...balik2 je aku demam teruk...huahaha...padan muka aku kn...